BALIKESİR / BURHANİYE - Şehit Yılmaz Kobak İlkokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104. yıldönümü dolayısıyla, okulumuzda '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'  coşkuyla kutlandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı dolayısıyla okulumuzda, '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' programı yapıldı.

Mrt

Okulumuz yeni binasında 186 öğrenci ve 17 personel ile 04/03/2024 tarihinde eğitim öğretime başlamıştır.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemi sona erdi, karneler dağıtıldı. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 1. döneminin son haftası 18 Ocak tarihinde,  1/B sınıfımız sinema izliyorum etkinliğini, 2/A sınıfımız masal izliyorum sorularını cevaplandırıyorum etkinliğini, 2/B sınıfımız topu hedefe ulaştırma etkinliğini,  3/C sınıfımız yeteneğini göster etkinliğini, 4/A sınıfımız evcil hayvanların gizemi sinema etkinliğini,  4/B sınıfımız enerji verimliliği boyama etkinliğini, 4/A ve 4/B sınıflarımızdaki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde  de  gölge etkinliği ve kukla etkinliğini yaptılar.

Ock

Okulumuz 4A Sınıfı Öğretmeni Muradiye ZİHNİ ve Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Aysel ÜLGER işbirliği ile 4A sınıfı öğrencilerimiz  İngilizce kelime dağarcığını geliştirmek için gruplar halinde bilgi yarışması yaptılar.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 1. döneminin son haftası 17 Ocak tarihinde, anasınıfımız el göz koordinasyonu oyun etkinliğini, 1/B sınıfımız eş anlamlısını buluyorum etkinliğini, 2/A sınıfımız uçurtma yapıyoruz etkinliğini, 2/B kuklalar konuşuyor etkinliğini, 3/B sınıfımız hayal gücü ile tamamlama etkinliğini, 3/C sınıfımız eşyanı paylaş etkinliğini yaptılar.  4/A sınıfımız da ''Atatürk''  sinema etkinliğine katıldılar.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 1. döneminin son haftası, 16 Ocak tarihinde 1/B sınıfımız ''Uzay ve Havacılık'' video izliyorum etkinliğini, 2/A sınıfımız sporumu yapıyorum sağlıklı kalıyorum etkinliğini,, 2/B sınıfımız hikaye canlandırma etkinliğini, 3/A sınıfımız 3 kelime 1 drama etkinliğini, 3/B sınıfımız melodika çalma etkinliğini, 3/C sınıfımız komedi saati etkinliğini ve 4/A sınıfımız da İngilizce yarışma etkinliğini yaptılar.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 1. döneminin son haftası, 15 Ocak tarihinde  1/A sınıfımız okuma yazma ve folklor etkinliğini, 1/B sınıfımız okuma etkinliğini, 2/B sınıfımız melodika etkinliğini, 3/A sınıfımız deyimler konuşuyor adlı yarışma etkinliğini, 3/B sınıfımız yakan top oyun etkinliğini ve 4/A sınıfımız da zeka oyunları turnuva etkinliğini yaptılar.

Ock

Pençe Kilit Harekatında şehit olan kahraman askerlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk ve akabinde bayrak törenimizi yaptık. Bu vesileyle şehit olan tüm askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ara

''Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası'' okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ara

3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz Edremit Novada'daki Cinemarine'ye sinemaya gittiler.

Kas

Okulumuzda ''24 Kasım Öğretmenler Günü'' kutlama programı yapıldı.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yılı dolayısıyla okulumuzda '10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü' programı yapıldı.

Kas

Okulumuz 1/A sınıfı öğretmen ve öğrencileri ilçemizde bulunan Hareketli Müze'ye gezi yaptılar.