BALIKESİR / BURHANİYE - Şehit Yılmaz Kobak İlkokulu

Şehit Yılmaz Kobak İlkokulu

İSKELE MAH. DUYGU CAD. NO19 BURHANİYE / BALIKESİR
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bilim ve teknolojik yeniliklerin farkında olan öğrenciler yetiştirmek. Başarı seviyemizi artırıp örnek okul olmak. Tam teknolojik donanımlı dersliklerin olması. Okul veli işbirliğinin en üst seviyede olması. Ulusal ve uluslararası kuruluşlar ile işbirliğ yapmak ve ortak projeler geliştirmek.
Misyon
Milli Eğitimin temel kanunlarına uyarak, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, teknolojiyle bütünleşen, demokratik yaşamı benimseyen öğrencilerimizin olmasıdır. Ülkesine, kültürüne sahip çıkan, çalışkan, saygılı, sorgulayan, çağın gereklerine ayak uyduran, vicdanı ve fikri hür öğrenci yetiştirmek. Okul – öğretmen – aile işbirliği ile eğitimde karşılaşılacak sorunları çözmek.
08:00 Başlangıç 18:50 Bitiş
Sabah-Öğlen ve Akşam öğrenci servisleri çalışmaktadır.
İskele Mahallesi / Burhaniye / BALIKESİR
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Burhaniye İlçesi, İskele Mahallesi´nde bulunmaktadır. İl Merkezine 100 Km mesafededir.
Sportif Etkinlikler
Öğretmenler Voleybol Takımı ile turnuvalara katılım. Santranç Egzersizi Masa Tenisi Takımı ile turnuvalara katılım.
Zeka Oyunları Kursu Fen ve Tasarım Atölyesi ile çalışmalar