BALIKESİR / BURHANİYE - Şehit Yılmaz Kobak İlkokulu

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkulu bir programla kutladık.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Öğrencilerimize ücretsiz ders kitapları dağıtıldı.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 103. yıldönümü dolayısıyla, okulumuzda '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'  coşkuyla kutlandı. Okul programımıza Burhaniye İlçe Kaymakamımız ilyas MEMİŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bora ZİHNİ de katıldı. 2/A, 2/B ve 2/C sınıfı öğrencilerimiz ilçe programına katılarak halk oyunu gösterisi yaptılar. Ayrıca ilçemizde düzenlenen şiir yarışmasında ilçe 3. olan 3/A sınıfı öğrencimiz Özgü Nazlı ÇINAR da ilçe programında ve okul programında ödüllendirildi.

Mrt

Orman haftası etkinlikleri kapsamında 2/B sınıfımız çiçek dikimi, Anasınıfı/B sınıfımız çimleme, 3/A sınıfımız da çiçek ve ağaç fidanı dikimi etkinliğini yaptılar.

Mrt

4. sınıf öğrencilerimiz, ilçemiz Faruk Kızıklı Kütüphanesini ziyaret etti.

Ock

Öğrencilerin seçtikleri oyuncağı, kendi özgün hikayelerinin bir kahramanı olarak kullanıp,  yazma çalışması yapılması şeklindedir.  Çalışmalar ilerledikçe resimleme , dramatize etme ,son etap olarak ; hikayelerin  bir kitap olarak  derlenmesi.

Ana sınıfı öğrencileri "Turşu Kuralım" etkinliği gerçekleştirdi.

Nis